Loading...

Osteopati

Det er muligt at booke en tid til Osteopatisk behandling på 30, 45, eller 60 minutter.

Første konsultation tager 45 min, så der både er plads til en grundig undersøgelse samt behandling.

 

Overenskomst med sygesikringen

KlinikMinik har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Men vi indberetter gerne din ydelser til Sygeforsikring Danmark, husk blot at informerer behandleren om dette ved første undersøgelse. For dig som kunde betyder det, at der hos KlinikMinik er egenbetaling på osteopatisk behandling. 

Herunder ses taksterne for behandling

 
Osteopati Første konsultation 45 minutter 750 kr
Osteopati, opfølgning 30 minutter 500 kr
Osteopati, opfølgning 45 minutter 750 kr
Osteopati, opfølgning 60 minutter 950 kr

 

Sundhedsforsikringer

Langt de fleste er enten privat eller via arbejdet dækket af en sundhedsforsikring. Din sundhedsforsikring kan i langt de fleste tilfælde dække helt eller delvist for udgifterne, som er forbundet med et behandlingsforløb.

Hvordan benytter jeg min sundhedsforsikring hos KlinikMinik?

Jeg vil altid anbefale dig at tage kontakt til din sundhedsforsikring. Nogle sundhedsforsikringer stiller som krav, at man har en henvisning fra sin egen læge. Det gør de for at sikre, at dem som benytter forsikringen har et reelt behov for behandling.

Når du har talt med dit forsikringsselskab og fået godkendt at du kan starte et forløb vil du få tilsendt et bevillingsbrev. Denne er god at medbringe første gang du skal til behandling her på klinikken.

 

Kontakt KlinikMinik eller bestil tid

Du kan bestille tid til osteopatisk konsultation online. Hvis du har spørgsmål, kan du også sende en mail på info@klinikminik.dk.


Du finder klinikken i Skt. Mortensgade 21, 3700 Rønne. Det er tæt på Rønne centrum og det er nemt og gratis at parkere på P-pladsen lige overfor klinikken.